Oh Be!

Author: Heygidinin Efesi /


Eveeeett son sınavımdan da çıkıp Ankara'da muhtemel son güzümü tamamlamış oldum:)Oh be! Aslında sınav kötü geçti ama yine de Oh Be! Bir ay boyunca erken kalkmak yok,sınav,ödev,sunum,cart,curt hiçbir şey yok Oh Be!
Kendi zamanımı kontrol etmeyi çok seviyorum.Ki bu yüzden tanıyan bilir,işi bırakmıştım çok sevmeme rağmen.Zamanım başkasının tasarrufundaydı.Okul da bir nevi öyle,zamanımı okula göre ayarlamak durumundayım.Tamam tamam,çoğu zaman kendi kafama estiği gibi davranıyorum ama bir ay tamamen özgürüm.Sadece özgürüm:) Planlarım var: Hemen bu akşam playstation oynayacağım,ardından eve gelip pek sevgili komşularımla,kola,meyve suyu,soda ve bilimum içeceklerden içeceğim:) Sonra sabaha kadar oturup akşama kadar yatacağımççBu saydıklarımı en az bir hafta tekrar etme niyetindeyim:))
Muhtemelen pazar akşamına kadar Ankaradayım.Sonra pek sevgili arkadaşlarımdan(Nam-ı diğer "Mahşerin 6 Atlısı "ndan Yasin ve Çağrı ile ver elini Karadeniz:)) Ne de güzeldir şimdiiii:))
Dönem çok enteresan oldu..Özellikle çok sevdiğim insanların Ankara'dan geçici ya da temelli ayrılmaları beni bir hayli etkiledi..Özlüyor insan..Çok özlüyor... Dönemin sonları daha da enteresandı ya neyse...
İnsanın her şeyi yaşaması gerek...Her şeye hazır olmalı insan..Çünkü hayatta ne zaman karşımıza ne çıkacağı belli olmadığı gibi bizim karşımıza çıkacaklar karşısındaki tutumlarımız da değişkenlik gösterebiliyor. Bir şeyi erken yaşamak iyidir dostlar..Ne kadar erken yaşarsanız,daha sonraki dönemler için o kadar hazır olursunuz...
-You ready?
-I was born ready!
(Ocean's Thirteen Filminden Ocean ve Terry Benedict'in güzel bi repliği idi:) )
Haydin görüşürüz:)

0 kişi yoruma değer buldu:

Kaç Kişi Var?